петък, 23 декември 2011 г.

Хората забравиха да се забавляват

   
     Не взехме ли живота твърде на сериозно? По-малко и по-малко усмивки, смях, любов - всичко това, което ни прави човеци. Усмихни се на улицата и ще си помислят, че искаш да ги ограбиш! Това никога не е било досега. Не трябва да ти кажа "хубаво е да се забавляваш" , ти сам го чувстваш! Само ще ти кажа, че най-прекрасните неща на света са родени от чувства, като забавление, щастие, а най-ужасните от страх и гняв. Какво избираш да си? Щастлив творец или нещастен разрушител? В момента на земята има повече от вторите и ти можеш да видиш що за свят те създадоха. Харесва ли ти? Харесваш ли, какво виждаш извън теб? Да, аз също! И съм тук за да го променя, двайки повече щастие на света.


сряда, 21 декември 2011 г.

Живота е прекрасен, но хората не знаят


  Всички сме тук за да бъдем щастливи, ние всички желаем това. Всяко наше действие е в търсене точно на щастието. Но в повечето време ние следваме призраци, които никога не ни правят по-щастливи. Те само те експлоатират за постигане на чужди цели. Призраците са просто инструмент за роби. И в момента говорим за страховете! Да, човеко! Страховете работят против теб, винаги! Спомни си, че си тук да бъдеш щастлив и отвори очите си за тези призраци. И когато го сториш, във всеки момент, когато почувстваш страх, ще чуeш "Ро..б! Ела тук, последвай ме!".

понеделник, 19 декември 2011 г.

Невероятната медитация

     Когато се родиш на земята има толкова много неща, които никой не ти казва и все значими за теб. Едно такова определено е медитацията. Тя ускорява невероятно много твоето развитие. Медитацията е мястото, където свършват думите и когато го почувстваш сам, ще разбереш несъмнено. Чрез нея ти се свързваш с твоя източник на светлина, и осъществявайки тази връзка извличаш неизмерно количесто ползи. Понеже е невъзможно да се обхванат всичките те, ще изредя само няколко:
  •  изчистваш се от застояли, пречещи ти, негативни мисли
  •  добавяш неземни преживявания в твоята опитност и разширяваш твоето съзнание
  •  повишаваш вибрация си, съответно ставаш постоянно щастлив
  •  щастието пък заздравява имунната ти система. 
   И тъй, като от 15 годишен се занимавам със самоусъвършенстване, което прави общо 7 години, ти се дава прекрасната възможност да ползваш моята опитност. Опитност базирана на много прочетени автори и тествани техники в търсене на най-ефективното, просто, ясно и забавно!


събота, 17 декември 2011 г.

Мислят ли хората?

  Наскоро се установи, че човек ползва само 10% от потенциала на собствения си мозък. И това не е голямо откритие, достатъчно е да се огледаш около теб и ще го разбереш. Но въпроса ми е, дали изобщо мисли? Ако всяко твое действие е в резултат на страх, това свободно разсъждаване ли е? Защото едно такова същество е тотална марионетка, ти само трябва да му пускаш страхове и то ще изпълнява. За това според мен НЕ, в такъв случай не мисли! Следва сляпо страховете си, а те не го водят никак надобре.



Проблема с надрастването на родителите



    Децата идват на земята чисти, като хималайска снежинка, което означава, че няма лошо дете, има зле възпитано дете. А най-големия възпитател в живота на един малчуган, това безспорно са неговите мама и татко. Живеейки в България наблюдавам един много интересен феномен в напълно различни един от друг човешки животи. Той се изразява в невъзможността на децата да надрастнат собствените си родители. Случва се следното: новото поколение вижда грешките на предишното, осъзнава колко зле то изпълнява своята родителска роля и говори често срещу му с дълбоко възмущение и отхвърляне. Но, какво се случва няколко години по-късно? Ето това е най-интересното! Децата буквално се превръщат в техните родители! Но не могат да го видят, защото има буферна разлика от